• Inside Blinds vouwgordijn
  • Copahome rolgordijn
  • Louverdrape verticale lamellen
  • Inside Blinds vouwgordijn
  • Velux gordijnen
  • Kobé gordijnstoffen
  • Inside Blinds XXL vouwgordijn

Raamdecoratie: Velux

De gordijnen en roluiken van Velux zijn onmisbaar voor uw Velux dakvensters.

Het Velux gamma is zeer uitgebreid en bevat rolgordijnen, jaloezieën en vouwgordijnen in allerlei kleuren en motieven zodat uw gordijn zich perfect integreert met uw interieur.

De Velux verduisteringsgordijnen houden dag en nacht het licht buiten, zijn traploos bedienbaar en voorzien van een smal zijprofiel. Het doek is vervaardigd uit 100% polyester met een synthetische coating en aan de achterzijde een aluminium laag dat tevens warmtewerend werkt.

Velux jaloezieën zorgen voor de gewenste lichtinval en privacy. De jaloezieën zijn zeer vlot bedienbaar met de traploze bediening en werden ontworpen zonder hangkoorden. De lamellen zijn vervaardigd van aluminium en gelakt aan beide zijden.

De Velux vouwgordijnen voegen een decoratieve en elegante toets toe aan uw interieur, verzachten het licht en dragen bij aan een aangename sfeer. U kunt precies de juiste hoeveelheid daglicht binnenlaten dankzij het nieuwe, speciale schuifsysteem waarmee het gordijn gemakkelijk op om het even welke plaats kunt schuiven.

Zowel de rolgordijnen, verduisteringsgordijnen, jaloezieën als vouwgordijnen zijn makkelijk te monteren met het unieke Pick&Click!® systeem.

Velux biedt ook een praktische en esthetische oplossing tegen ongewenste gasten. Zowel voor de kleinste als de grote. Zo houdt het muggengaas vliegen, muggen en andere insecten buiten en bieden de rolluiken een versterkte veiligheid tegen inbraak. De Velux rolluiken beschermen ook tegen UV-licht, geluid, warmte, licht en inkijk.

Kortom een volledig gamma en ideale aanvulling van uw Velux dakvenster.