Legklare parketvloerenLegklare parketvloeren

Legklare parketvloeren zijn houten vloeren met een massieve toplaag van minstens 2,5 mm dikte. Als je kiest voor een parketvloer, kies je voor een karaktervolle vloer, een natuurproduct! Onze legklare parketvloere zijn hoofdzakelijk samengesteld of meerlagen parket, bestaande uit 3 of meerdere lagen hout die haaks op elkaar geplaatst zijn. De toplaag van minstens 2,5 mm dik en de onderlagen zijn allen houtproducten, maar andere houtsoorten zoals van naaldbomen of plaatmaterialen. Meerlaags parket is daardoor veel stabieler dan een massief parket.
We beschikken ook over enkele legklare massieve parketvloeren, hierbij wordt de plank gemaakt uit een massief blok waaraan een tand en groef wordt aangebracht. Let wel dat massief parket gevoeliger is voor krimpen en uitzetten en dus net wat meer omziens heeft en er meer aandacht dient besteed te worden aan de ideale luchtvochtigheid om je parket mooi te houden.

Natuurproduct

Hout is een uniek meesterwerk van de natuur dat een gezellige, karaktervolle sfeer zal brengen in uw ruimte, zowel in moderne als klassieke interieurs.

Duurzaam

Hout is een hernieuwbare grondstof en dus een vloer met een hart voor de natuur. Met het juiste onderhoud is een parketvloer voor je leven.

Isolerend

Een parketvloer is als het ware een natuurlijke isolatie. Niets is fijner dan 's avonds uw schoenen uit te trekken en te genieten van een aangename natuurlijke warme vloer.

Vloerverwarming

Parket en vloerverwarming gaan perfect samen! Al onze collecties die u in onze toonzaal vindt mogen op vloerverwarming (op basis van water) gebruikt worden.

Stijlvol en persoonlijk

Een parketvloer is nog steeds een populaire vloerbekleding. Houten vloeren passen in elke woning en zijn uitermate geschikt voor welke interieurstijl dan ook. Met het kiezen van de juiste houtsoort, de kleurkeuze, plankenbreedte, grootte van de knopen/noesten, kleurvariaties en sortering pas je je parketvloer helemaal aan aan je persoonlijkheid.

Natuurlijk en trendy

Onze parketvloeren bestaan in zeer uiteenlopende kleuren en dessins. Elke collectie heeft zijn eigen authentieke en unieke voorkomen.

Voordelig

Doordat wij enkel met legklare parketvloeren werken, zijn deze vloeren reeds afgewerkt met een olie of met een vernis vanuit de fabriek. Deze planken hebben dus geen extra schuur-of kleurwerk omdat ze al volledig afgewerkt en legklaar geleverd worden.

New York

De New York-collectie is een strak parket in rustiek A die hier en daar een knoopje toelaat. Dit geeft een warm, zacht effect. Deze collectie is afgewerkt met een matte vernis.

Matisse

Matisse is een vernist parket rustiek AB van slechts 10 mm dik, uitgevoerd met een kliksysteem en massieve toplaag van 2,5 mm.


Oslo 190

Oslo 190 is een 3-lagenparket in rustiek AB met een levendige houtstructuur en mooie kleurvariaties. Knopen komen iets frequenter voor.Farm

De Farm-collectie is een Rustiek B+ met knopen, barsten en groeven die manueel verouderd worden. Het heeft de patine als eenparket met een bijzondere geschiedenis. Behalve in landelijke woonkamer, komt de Farm-collectie ook bijzonder tot haar recht in een strakker interieur waar ze warmte en huiselijkheid toevoegt.

Country

Deze rustiek B+ collectie wordt intensief met de hand bewerkt om de schoonheid van de natuur te benadrukken. De knopen en barsten zijn opvallend en worden slechts half gevuld. Authentiek en warm.

Barn

Barn is een uitgesproken rustiek B parket dat afgewerkt wordt met olie. De lange en brede planken zijn voorzien van een kliksysteem dat garant staat voor een snelle en efficiënte installatie. De gunstige prijs is zeker ook een pluspunt!