SpanplafondsHoogwaardige architectuur én dé totaaloplossing voor uw plafond

Droomt u van een rustgevende vlakheid, een sobere atmosfeer, een gevoel van evenwicht en harmonie of denkt u eerder aan een grillige constructie met extra licht- en kleuraccenten? Heeft u een plafond met beschadigingen of barsten? Wilt u verlichting of verluchting inwerken of simpelweg leidingen en buizen wegwerken? Overweegt u een hoog plafond te verlagen om de energiekosten te drukken of wil u gewoon nooit nog uw plafond verven? Dan is een spanplafond dé ideale oplossing met een hedendaagse uitstraling en een vleugje originele en zachte helderheid, dit alles zonder grote renovatiewerken ... kortom ... eenvoudig, net en vlug ... een essentieel element van de binnenhuisdecoratie.

Spanplafonds zijn verlaagde plafonds met thermisch gelaste harpoen, beschikbaar in traditioneel neutraal mat, verzachtende satijntinten, verruimende lak-uitvoeringen, lichtdoorlatende creaties voor opmerkelijke sferen of zelfs gepersonaliseerd bedrukt.

De kracht van een spanplafond zit als het ware in de eigenheid van een bijzonder eenvoudig en flexibel bevestigingssysteem, snel gemonteerd en eenvoudig te demonteren door onze installateurs.

Grenzeloos creatief

Van smetteloos wit tot zachte pasteltinten en flashy kleuren. Horizontale, verticale en hellende oppervlakken ... een buitengewone keuze aan kleuren en ontwerpen.

Ideaal voor renovatie én nieuwbouw

Een spanplafond verbergt gebreken van het bestaande plafond zoals barsten, leidingen en kabels. Een spanplafond verbetert het akoestisch en thermisch comfort en is snel geplaatst, meestal op één dag, zonder verhuis van grote meubels en zonder breekwerken mét blijvende toegankelijkheid aan de weggestopte nutsvoorzieningen.

Extra comfort

Een spanplafond zorgt voor een verbetering van het thermisch comfort door de creatie van een isolerende luchtlaag en brengt een verbetering van het akoestisch comfort. Nog betere resultaten kunnen gerealiseerd worden in combinatie met thermische of akoestische isolatie.

Een veilige en gezonde oplossing

A+ label wat betreft de luchtkwaliteit

Sterk en duurzaam

Een spanplafond is vormherstellend, heeft een grote mechanische weerstand, is ongevoelig voor trillingen, ongevoelig voor vocht en condens, waterdicht, onontvlambaar en brandveilig.

Perfecte integratie

Accessoires als verlichting, ventilatie-openingen, luidsprekers, rookmelders, camera-systemen, bewaking, ... kunnen perfect geïntegreerd worden.

Vochtbestendig

Een spanplafond neemt de omgevingstemperatuur aan en is dus vrij van condensvorming. Hierdoor is een spanplafond uitermate geschikt voor badkamers en andere vochtige ruimtes.

100% afwasbaar

Niet poreus en geen 'wafelstructuur'. Eenvoudig te reinigen met water of specifieke reinigingsproducten.

Milieuvriendelijk

Spanplafonds en profielen zijn 100% recycleerbaar, CE-gecertificeerd en dus vrij van giftige materialen en zware metalen. Een spanplafond heeft een lange levensduur, hoef je nooit meer te schilderen, is onderhoudsvriendelijk en beslaagt slechts een compact volume om te vervoeren.

Spanplafonds zijn een voordelige
en duurzame oplossing
mét 15 jaar garantie!


In samenwerking met instalatiebedrijf Helixe en fabricatie door DPS

Realisaties

Laat je inspireren ...

3D-lichtplanning

Uw verlichting: het licht op de juiste plaats ...
Een absolute basis voor heel wat sfeer en een degelijke verlichting is een goed lichtplan.

Verlichting

Ontdek hier ons verlichtingsaanbod.