Zwevende traditionele kurkvloeren

Traditionele clic kurkvloeren
Het zuiver uitzicht en gevoel van kurk
met het comfort van een klikkurk

Kurkfabriek Van Avermaet heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment in klikkurkvloeren of zwevende kurkvloeren - ook wel kurklaminaat genoemd. Zwevende kurkvloeren zijn op veel punten vergelijkbaar met laminaat en parket, maar beschikken wel over alle eigenschappen die je van een kurken vloer mag verwachten. Klikkurkvloeren zijn schok- en geluiddempend, zacht, warm en gemakkelijk in onderhoud.
In het voorafgewerkte gamma heb je keuze uit maar liefst 7 harmonische, elegante structuren in natuurlijke, tijdloze-moderne kleuren, een echte wellnessvloer dus. De zwevende kurkvloeren met kliksysteem zijn in de fabriek afgewerkt met een transparante satijnvernis op waterbasis, geschikt voor licht huishoudelijk gebruik. Het is mogelijk om bijkomende laklagen aan te brengen en de slijtlaag op te waarderen tot licht commercieel gebruik.
Verder heeft Kurkfabriek Van Avermaet tevens 6 structuren in hun Qualycork gamma zwevende kurkvloeren met kliksysteem dewelke nog niet afgewerkt zijn en waarop je al hun standaardkleuren kan laten zetten, zo kan je zelf de kleur van je vloer kiezen. Deze vloeren dienen na plaatsing nog volledig vernist te worden. Kurkklikvloeren zijn meestal in een handomdraai geplaatst en je kan vaak onmiddellijk genieten van je comfortabele kurkvloer.

Traditionele Qualycork clic kurkvloeren vernist van Kurkfabriek Van Avermaet


Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloerTraditionele Qualycork clic kurkvloeren vernist van Kurkfabriek Van Avermaet


Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloerWicanders - Nature at your feet

Wicanders is een wereldwijd toonaangevend merk wat kurktechnologie toepast in al haar vloerbedekkingen. De basis hiervoor werd gelegd in 1868. Door de jaren heen heeft Wicanders duurzame vloer- en wandbekledingen ontwikkeld met exclusieve eigenschappen dankzij de innovatieve Corktech-technologie. Door het combineren van 'state of the art' technologie met de exclusieve natuurlijke eigenschappen van kurk, wordt een hogere standaard in vloerbedekking bereikt.
Wicanders betekent welzijn, een keuze voor het leven!

Wicanders
Earth tones

Wicanders Earth tones, een budgetvriendelijk natuurproduct die uw huis een warme sfeer en exeptioneel comfort geeft. Kortom een kurkvloer dat een natuurproduct combineert met een aantrekkelijke prijs, eenvoudige plaatsing, geluidsdemping, zachtheid, warmte en onderhoudsgemak.
Earth tones zijn kurkvloeren waarbij je loopt op een kurk afgewerkt met Topguard afwerkingslaag, gevolgd door een HDF plaat met Corkloc verbinding en ee kurkonderlaag. Geschikt voor intensief residentieel gebruik (klasse 23).

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloer

Wicanders
Cork go

Klasse
Dans, lach en speel zoals nooit tevoren!
Bij het kiezen van de ideale vloer voor een kinderkamer is er geen betere optie dan kurk. Het is immers de perfecte vloer om blootvoets rond te lopen en zorgeloos op te spelen, want de vloer dempt het geluid. Het is gewoon een kwestie van het mooiste dessin kiezen.

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloerWicanders
Essence

Klasse
Als de natuur en charme elkaar ontmoeten!
Het inrichten van een modern interieur met stijl en persoonlijkheid begint met een mooie en expressieve vloer. In het Essense gamma worden de verschillende vormen van kurklook op een schitterende manier gecombineerd.
Rijk aan stijl, charme en geraffineerdheid en in harmonie met de natuur. Dit zorgt voor een ongeëvenaard aangenaam welzijn tijdens elke ontmoeting met familie en vrienden.

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloer