Over ons

Over ons

Corki interieur ontstond in 1996 als éénmanszaak met een kleine toonzaal in Hoegaarden, gespecialiseerd in kurkvloeren. In 1998 vestigden we onze toonzaal met Qualycork kurkvloeren en wandkurk van onder meer Kurkfabriek Van Avermaet en Wicanders te Diest. Al vrij snel werd onze hoofdactiviteit kurkvloeren uitgebreid met andere materialen zoals LVT-vloeren van COREtec en Douwe Deckers, legklare parketvloeren van Lamett en Wicanders, steentapijt, spanplafonds en spanwanden, alsook vele soorten raamdecoratie en binnenzonwering. Ons aanbod is zeer divers, veelzijdig en uitgebreid, waardoor we u zo goed als een totaalpakket kunnen leveren.

Door onze zeer uitgebreide kennis kunnen wij u advies geven over onze materialen en verschillende toepassingen. Op die manier geniet u telkens van een passend bestek en de juiste oplossing voor uw situatie. Kom gerust eens langs in onze toonzaal te Diest, zodat je de mogelijkheden 'live' kunt zien en voelen. Onze toonzaal is tijdens de openingsuren vrij te bezoeken. Wil je liever in alle rust kiezen, bieden we u graag een afspraak buiten de openingsuren. Wij staan je graag bij in het kiezen van de juiste materialen.


Wij verbouwen !!! Vanaf medio mei 2019 zal een grote verbouwing van onze toonzaal plaatsvinden. Onze toonzaal wordt groter zodat we u nog beter kunnen bedienen! We zullen een jaartje hier en daar wat hinder ondervinden ... maar proberen het tot een minimum te beperken en we staan je ook in deze periode graag met raad en daad bij!
WIJ BLIJVEN OPEN TIJDENS ONZE VERBOUWINGEN ... SCHRIK NIET ... KOM GERUST BINNEN !!!