Ntgrate® geweven vinylNtgrate® geweven vinylvloeren

Ntgrate®, een nieuw duurzaam Belgische kwaliteitsvolle vloer met wereldklasse en het uitzicht van sisal. Met ultramoderne weef- en jacquardmachines worden hoogwaardige, sterke, esthetische vloertegels geproduceert met de technische aspechten van commerciële vloeren.
Ntgrate® biedt een gevarieerd assortiment van 26 items verdeeld over 3 Home collecties: Fair, Noble en Strong. De kleuren zijn zorgvuldig samengesteld door trendwatching, waardoor je kan genieten van een compleet en actueel kleurenpallet.

Betoverend mooi

Ntgrate®, geweven vinyl heeft de uitstraling van een vasttapijt met het onderhoud van vinyl. Kortom: het beste uit 2 werelden.

Duurzaam

Ntgrate® tegels hebben een glasvezelkern omhuld met een topgrate® bovenlaag en een innovatieve backing uit een pvc-schuimlaag van 2,5 mm. Sterk en slijtvast, goedgekeurd voor intensief en commercieel gebruik.

Akoestisch verbeterend

Ntgrate®, geweven vinyl heeft een hogere geluidsabsorptie dan harde vloeren. De contactgeluidverbetering is 14 tot 22 dB.

Vlekbestendig

Makkelijk in onderhoud: Stofzuigen en gewoon met water en een zacht schoonmaakmiddel en je vloer is zo weer schoon.

Luxe uitstraling

Eigentijds design, een gevarieerd assortiment looks en stijlen met een textiele beleving en toch makkelijk in onderhoud. Kortom: strak, modern en UNIEK!

Nog meer voordelen

Soepel en zacht, antislip en fantastisch loopcomfort, huisdiervriendelijk en antistatisch, kleurecht en goede UV bestendigheid (tot wel ≥7)

Ntgrate® Home collectie Fair

Rechtlijnig en eerlijk, duidelijk afgebakend met een subtiel raster en overzichtelijk.

Ntgrate® Home collectie Noble

Klasse, stylisch en verfijnend, statig en chique.

Ntgrate® Home collectie Strong

Stevig en stijlvol, elegant en onverwoestbaar.


Hoe wordt Ntgrate® geweven vinylvloer gemaakt?