Onze showroom gaat weer open ...


maar uw en onze veiligheid staat altijd voorop!

Vanaf 11 mei 2020 mogen onze deuren weer open! Uiteraard hanteren we daarbij een zorgvuldig deurbeleid voor uw en onze veiligheid.

Nergens kunnen we zoveel producten met de verschillende uitvoeringen en mogelijkheden 'live' zichtbaar stellen in combinatie met inhoudelijke kennis als in onze showroom. Daarom zorgen wij ervoor dat een bezoek aan onze showroom ook altijd veilig kan plaatsvinden.

Hiervoor hebben wij volgende voorwaarden voor elke bezoeker opgesteld:


En hoe werkt dat dan?

U meldt zich bij aankomst eerst aan, hiervoor is een deurbel geïnstalleerd of u kan ons contacteren op het nummer 013/32 56 90.

Tijdens het bezoek kan u kiezen voor direct advies of om alleen de collectie te bekijken.

Helaas is het in onze toonzaal niet mogelijk om overal 1,5 meter afstand te bewaren, daarom zijn mondmaskers verplicht. Wij adviseren dat u uw eigen mondmasker meebrengt.

Bij aankomst is handen ontsmetten verplicht, er staat ontsmettende gel bij de inkomdeur.
Verder vragen wij u de gratis ter beschikking gestelde handschoenen (1 paar per persoon) te gebruiken. We begrijpen dat u uw mogelijk toekomstige aankoop ook wil aanvoelen en aanraken zonder handschoenen, vraag dat dan even aan ons, wij leggen de stalen met plezier voor u klaar waarna u deze kan ervaren zonder handschoenen. Op die manier weten wij ook welke stalen we opnieuw dienen te ontsmetten.

Tracht uw bezoek zoveel mogelijk voor te bereiden door bijvoorbeeld al een plan/schets met maten mee te brengen en indien mogelijk op voorhand te bezorgen op info@corki.be, eventueel vergezeld met foto's over zaken waarover u vragen heeft en maak eventueel nota van uw vragen. Dit maakt het voor ons makkelijker om u correct te adviseren.

Tenslotte ...

Wij hopen met deze (her)opening u in de gelegenheid te stellen om in een veilige omgeving een keuze te maken uit onze collectie en u daarmee extra te ondersteunen in deze voor ons allen moeilijke en bizarre tijden.

#StaySafe en tot zeer binnenkort

versie 12/05/2020