Zwevende digitale print kurkvloeren

Printkurk met klikverbinding
en het uitzicht van hout , steen of beton.

Klikvloeren of zwevende kurkvloeren - ook wel kurklaminaat genoemd - zijn de meest akoestisch dempende vloeren in hun soort. Daarbij voelen ze steeds comfortabel en zacht aan waardoor de vloer steeds aangenaam aanvoelt en de gewrichten spaart. Door de handige klikverbinding zijn deze vloeren eenvoudig en erg snel geplaatst. Reeds afgewerkte vloeren kunnen ze direct na plaatsing in gebruik genomen worden.
Een deel van ons assortiment kurklaminaat is voorzien van een digitale bedrukking zodat ze het uitzicht en formaat van hout, steen en zelfs beton evenaren. Uiteraard met alle comfortabele eigenschappen van het natuurproduct kurk.

Qualycork clic print kurkvloeren
zonder plankeffect van Kurkfabriek Van Avermaet


Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloerQualycork clic print kurkvloeren
met plankeffect en microvoeg van Kurkfabriek Van Avermaet


Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloerWicanders - Nature at your feet

Wicanders is een wereldwijd toonaangevend merk wat kurktechnologie toepast in al haar vloerbedekkingen. De basis hiervoor werd gelegd in 1868. Door de jaren heen heeft Wicanders duurzame vloer- en wandbekledingen ontwikkeld met exclusieve eigenschappen dankzij de innovatieve Corktech-technologie. Door het combineren van 'state of the art' technologie met de exclusieve natuurlijke eigenschappen van kurk, wordt een hogere standaard in vloerbedekking bereikt.
Wicanders betekent welzijn, een keuze voor het leven!

Wicanders
Essence

Wicanders Essence: Dromen veranderen in realiteit!
Een woonkamer is de sociale ruimte van het huis. De uitstraling moet zowel ontspannend zijn als formeel, een ruimte om gezellig samen te zijn met de familie en een ruimte voor speciale gelegenheden.
Vloerdessins met een traditionele look vormen een perfecte aanvulling op uw meubilair en zorgen voor geraffineerde ambiance.
Als u op zoek bent naar een rustgevende en lichte ambiance is de Scandinavische Nordic-stijl wat u zoekt! Word wakker in een slaapkamer in prachtige pasteltinten gecombineerd met een vloer in een rustgevend kleurenpalet met grijstinten. Het resultaat? Een schitterende slaapkamer die u elke avond en ochtend zal verwelkomen. Een subtiele kleurexplosie zal zeker een uitstekende toevoeging zijn! Essence kurkvloeren zijn voorzien van een digitale afwerkingslaag in hoge resolutie op 3,2 mm kurkagglomeraat afgewerkt met een slijtvaste NPC toplaag, gevolgd door een HDF plaat met Corkloc verbinding en een kurkonderlaag van 1,2 mm. Geschikt voor intensief residentieel gebruik (klasse 23) en matig commercieel beloop (klasse 32).

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloer