Zwevende kurkvinyl-vloeren

Wicanders
Wood & Stone Resist+

Wicanders Wood en Stone Resist+, ultieme luxe met comfort van kurk.
Er is een subtiele balans ontstaan, een moderne technologie combineert de luxe van vinyldessins met het unieke comfort van kurk, afgewerkt met uitstekende reproducties van natuurlijke texturen. De realistische hout- en steendessins van deze collectie, met daarin alle voordelen van kurk, zijn de perfecte keuze voor een comfortabele, warme en vredige sfeer in huis.
Wood en Stone Resist+ zijn kurkvloeren waarbij je loopt op vinyl met houtmotief of steenmotief met daar direct 2,7 mm kurkagglomeraat onder, gevolgd door een HDF plaat met Corkloc verbinding en een kurkonderlaag van 1,2 mm. Geschikt voor intensief residentieel gebruik (klasse 23) en intensief commercieel gebruik (klasse 33).

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloer
Hydrocork
Waterbestendige kurk klikvloer

Wicanders Hydrocork zwevende vloer is waterproof. Dankzij een dikte van slechts 6 mm en een gebruiksvriendelijk en gemakkelijk plaatsingssysteem neemt hydrocork de renovatiemarkt over. Hydrocork brengt het uitzicht van hout en steen in combinatie met vooruitstrevende technische eigenschappen. Eén van deze eigenschappen is de waterproof uitvoering waardoor een kurk-klik-systeem ook in de badkamer kan gebruikt worden. De hydrocork heeft een meerlaagse structuur bestaande uit een kern van kurkcomposiet, een harde slijtvaste toplaag van 0,55 mm in diverse kleuren en stijlen en een ondervloer voor een gebalanceerde structuur. Hydrocork vloeren blinken uit door hun loopcomfort, stille stapgeluid, natuurlijke thermische isolatie, lichaamswelzijn en impactweerstand. Kortom: de typische kwaliteiten van een kurkvloer met de stijl- en kleurenweelde van een vinyltoplaag geschikt voor huishoudelijk en commercieel gebruik.

Klik op de afbeelding om de afbeelding te vergroten en klik op de naam in de zwarte balk om meer info te bekomen van de desbetreffende vloer